Taloon muuttaminen

Väestörekisteriin tehty muuttoilmoitus ei välity isännöitsijälle.

Tee tuloilmoitus isännöitsijälle viimeistään muuttopäivänä. Muista ilmoittaa kaikkien asuntoon muuttavien henkilöiden nimet, syntymäajat sekä puhelinnumerot. Kaikkien asukkaiden tiedot tarvitaan talonkijaa ja maksutietoja varten. Isännöintitoimisto toimittaa maksulaput tuloilmoituksen saatuaan.

Tuloilmoituksen toimittamisen jälkeen isännöitsijälle saat nimesi huoltoliikkeen toimesta postiluukkuun ja nimitaululle (yhtiöt, joissa on huoltoliike).

Tuloilmoitus on tärkeä myös siksi, että huoltoliike voi päästää huoneistoon sisälle vain talonkirjassa asukkaana olevat henkilöt tilanteessa, että avain olisi unohtunut.

Mikäli huoneistossa on vesimittarit, varmista, että sen lukemat on ilmoitettu isännöitsijätoimistoon edellisen asukkaan toimesta. Näin vesilaskutus alkaa kohdallasi oikein.

Tiedäthän, että isännöintitoimistolle tehty muuttoilmoitus ei korvaa väestörekisteriin ja postiin tehtävää virallista muuttoilmoitusta.

Sähkösopimus – asukkaan on tehtävä oma sähkösopimus energiantoimittajan kanssa.  Sähkösopimus on hyvä tehdä riittävän ajoissa ennen muuttoa.

    Perustiedot

    Huoneistoon muuttajien tiedot


    Ilmoituksen tekijä

    Tarkistus (kirjoita laskutoimituksen summa tekstimuodossa, esim. "neljä")