Jokilaakson Isännöinti on enemmän kuin peruspalvelu – lupaamme tuottaa kiinteistöllenne lisäarvoa

Erityisosaamistamme on kiinteistöjen elinkaarijohtaminen. Uusilla ja vanhemmilla kiinteistöillä on erilaiset tarpeet, energiatehokkuus- sekä remonttitarve. Kehittäminen sekä remonttihankkeiden toteuttaminen oikea-aikaisesti ovat halutulle ja arvostetuille taloyhtiölle elinehto.

Emme kilpaile alueen edullisimmalla isännöintipalveluhinnalla – kilpailemme osaavimmalla ja taloyhtiölle lisäarvoa tuottavalla asiantuntijapalvelulla. Olemme säästäneet vuosien varrella miljoonia euroja asiakkaillemme taloyhtiöiden korjauskustannuksia ennakoivalla, oivaltavalla ja tehokkaita ratkaisuja kehittävillä asiantuntijapalveluillamme, jotka ovat minimoineet taloyhtiöiden vahinkoja ja varmistaneet kustannustehokkaan korjaus- ja huoltotoiminnan.

Perinteisesti isännöinti liitetään voimakkaasti kirjanpitoon ja laskujen maksuun – on se sitäkin, mutta ennen kaikkea hyvä isännöinti on kiinteistön tarpeiden johtamista ajallaan huolellisesti ja kustannustehokkaasti. Tuottava Isännöinti on teknistä työtä, joka asettaa tekijälleen vaatimuksia.

Kiinteistön johtaminen tehokkaasti on suuressa määrin kunnossapidon ja käyttöhyödyketehokkuuden johtamista ja kehittämistä kestävällä tavalla kiinteistön elinkaarivaihe eli ikä huomioiden. Keneltä tämä onnistuu? Jokilaakson Isännöinniltä tämä onnistuu – annamme siitä asiakaslupauksen.

Alueellamme kiinteistökanta vanhenee kiintyvällä vauhdilla, velka kaikissa muodoissaan kasvaa – kehittävän ja oivaltavan isännöinnin tarve on nähtävissä kadulta käsin. Jokilaakson Isännöinti vastaa tähän huutoon. Avustuksellamme lupaudumme auttamaan taloyhtiönne hallitusta parhaalla mahdollisella tavalla pitämään kiinteistönne asiat kunnossa sekä taloudellisesti että teknisesti – tavalla, joka huomioi myös asukkaan ja osakkaan kannalta kestävän kustannuskehityksen.

Tutustu tästä asiakkaidemme kokemuksiin, lisäarvoa tuottavaan yhteistyöhön  »

Sudenkuoppia

Suppeasti katsottuna perinteinen isännöitsijän toimenkuva on isosti peräpeiliin katsomista, ”eli kirjanpitoa ja laskunmaksua”, ei kehittävää eikä proaktiivista eli ennakoivaa kiinteistönpitoa – eikä edes johtamista tulosmerkityksessä. Pelkkä peräpeiliin perustuva hallinto johdattaa väistämättä kiinteistön virhekustannuksiin (vahingot), näivettymiseen ja sen arvon alenemiseen. Kiinteistö, jonka asiat eivät ole kunnossa ja isännöinti on hataraa – ei ole haluttava.

Taloyhtiöt osaavat liian harvoin kokonaistehokkaasti arvioida kiinteistönsä elinkaarivaiheen tarpeet, hallituksensa oman osaamisen sekä tarvittavan isännöinnin tuen ja osaamisen. Suurella osalla alueemme vanhenevista kiinteistöistä ei ole olemassa toimintasuunnitelmaa  – vaan niissä eletään”tulipaloja sammutellen, selitellen ja vahingoista toiseen”. Kokemuksemme mukaan pelkkä peräpeiliin katsominen ei riitä ja johtaa siihen, että pian aletaan ajelemaan ”pakki päällä” ja usein entistä kovemmalla vauhdilla.

Tutustu tästä asiakkaidemme kokemuksiin, lisäarvoa tuottavaan yhteistyöhön »