Asunto Oy Sahanranta, 1970-luvun kerrostaloyhtiö Jämsän keskustassa, 34 asuntoa. Taloyhtiössä on ”niin sanotusti kaikki remontit tehty ja kehitetty tehokkuutta suunnitelmallisesti 2006-2016”. Vuoden 2017 hoitovastike on 1,95 eur/m2/kk. Tietomme mukaan taloyhtiön hoitokulut ovat ylivoimaisesti Jämsän edullisimmat kaukolämpötalojen kerrostalosarjassa.

Tämän on tehnyt mahdolliseksi taloyhtiön hallituksen avainhenkilöiden ja isännöinnin pitkäaikainen suunnitelmallinen, kunnianhimoinen ja luottamuksellinen yhteistyö. Aktiivinen asiantunteva hallitus ja tuloksia tavoitteleva isännöinti ovat pystyneet parantamaan toimintoja vuodesta toiseen, joka näkyy asukkaille edullisena asumiskustannuksena, teknisesti ja taloudellisesti hyvässä kunnossa olevassa taloyhtiössä.

Yhtiö ei ole lopettanut kehittämistä, vaan  asettaa parhaillaan uusia tavoitteita tulevaisuuteen sekä suunnittelee yhtiön edelleenkehittämistä tavalla, joka palvelee asukkaitaan enstistä paremmin tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

Tämän taloyhtiön kunto, tietyisti sijainnin lisäksi tekee talosta haluttavan, yhtiön tekniset ja raha-asiat ovat kunnossa. Hallituksen puheenjohtaja Kalevi Jokinen

Julkaistu taloyhtiön hallituksen kanssa yhteistyössä.